torstai 7. elokuuta 2014

Olohuoneen tyhjä seinä

Olohuone postauksessa oli kuva olohuoneen tyhjästä seinästä ja nyt kaipailisinkin kiireesti vinkkejä ja ideoita mitä seinälle voisi laittaa. Sen verran on tuosta kuvasta tapahtunut edistystä, että tv on kiinnitetty seinään, kun löysin viimein muutossa kadonneen seinätelineen. Takan vieressä on tällähetkellä aiemmassa postauksessakin näkynyt pärekori. Parina aamuna ollaan nyt kierrelty kaupoissa etsimässä sitä oikeaa juttua, mutta en osaa päättää. Jonkinlainen seinähyllykkö olisi mieleeni.String pocket hyllystä haaveilin, mutta en tiedä sopisiko se sittenkään tuohon. Myös innostuin ns. tikapuu hyllyistä jotka nojaavat seinään, mutta tässä vaiheessa hylkään kaikki lattiamallit, koska Adaa kiinnostaa tällähetkellä enemmän kynttilänjalat kuin omat lelut. Myös Ikean Ekby gällö hylly on ihan varteen otettava vaihtoehto, vaikka aluksi se ei ulkonäöltään miellyttänytkään. Tarkoitus siis olisi saada muutamia koriste-esineitä esille hyllylle, mutta mikään vitriini ei ole minun juttuni. Tv:n päälle en haluaisi mitään. Hankalaa eikö?
 
 
Nyt otan ideoita vastaan, mitä te tuohon seinälle laittaisitte?
 
Laura

2 kommenttia:

  1. Tuohon sopisi kyllä upeasti joku vitriinikaappi, vaikka vähän vanhempikin (teidän ruokapöydän tyylinen). Mutta jos se ei ole sun juttu, niin myös String Pocket voisi sopia, jos niitä laittaisi vaikka pari allekkain. Yksi sellainen on aika pieni, yllättävänkin pieni livenä. :) Ihana tuo teidän takka, ai että, kyllä kelpaisi minullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, ja vitriiniin saisi esille kaikki vähän hienommat astiat ym. Mutta jotenkin miellyttää nyt enemmän pelkkä seinähylly. Tuo kohta saattaa kyllä jäädä vähän liian tyhjäksi pelkällä yhdellä hyllyköllä. Seinä on kuitenkin sen verran iso. Haluaisin sen sopivasti täyteen;) On nämä hankalia juttuja! Kiitos! Tuo takka on kyllä kiva lisä tähän rivitaloasuntoon. Muistuttaa aikalailla lapsuudenkotini takkaa, joten on täällä sitten palanen sitäkin :)

      Poista